Hier bij Betty Hula geloven we in het leveren van prachtig handgemaakte producten die je huid ten goede komen, verjongen en zorgen voor een aanhoudende zachtheid gedurende de dag.

 

Onze experts in Engeland plukken alleen de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft die uw huid voeden, revitaliseren en reinigen, en ze mengen met een exotische reeks van prachtige op het eiland geïnspireerde geuren.

 

Wij blijven weg van chemische onaangenaamheden en gebruiken zo min mogelijk bewaarmiddelen om u een liefdevol vervaardigd product te leveren dat resultaten zal opleveren. Dit maakt ze perfect voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

 

We beloven ook nooit onze producten te testen op onze harige vrienden en zullen zo vriendelijk mogelijk zijn voor onze planeet.

Betty Hula; eerlijke, onschuldige huidverzorging met een heerlijke tropische  twist

"Mijn verzorgende huidverzorgings verzameling is voor iedereen die zijn huid wil verwennen. Mijn producten helpen ook bij de droge, gebarsten huid, striae, eczeem,  en psoriasis, pigmentatie, littekens, en zijn zo vriendelijk en zachtaardig dat ze zelfs op de zachte babyhuid kunnen worden gebruikt. "

Love Bettyx

Retro verpakking

© 2017 Betty Hula 

Betty Hula is a trading style of Tractor Creative Ltd. Company No. 6409377 Registered in England. Bullace House. West End. Harrogate. HG3 4AZ +44 (0) 1943 880296